:minimo_19::minimo_02::minimo_03:
memula sekali mesti la nk ucapkan **SELAMAT HARI RAYE BUAT SUME UMAT YANG BERAGAMA ISLAM....
MAAF ZAHIR SAJE YE**....batin mane ade la...kui3... >",<

oh ye, gambar yang dibawah sekali adalah gambar raye pertama di pontian, kmpung mak.. tema kami thun ini adalah gold...muwahaha...kaya btul warna ni.. >",< hari rabu lps, ade marhaban di rumah local preseptor (kire penyelia gak la..) aq yang cukup dikenali kat makmal hiospital nie.. rumah barunya cantik..sgt luas dan look luxury..hehe.. aq join gak marhaban ni dan da tiba kat umah ni sejak ptg lg.. aq bersama 4 orng lg mmbr student kolej IMR kene dtg awal sbb perlu membantu ape2 je yg patut wat hidangan malam karang =) ptg ni ktorang bertungkus lumus la menyiapkan soto nasi himpit, karipap sardin, kacang kuda msk kari & teh pandan..ermm..nyum..nyumm... ^-^ mlm harinya ramai sgt tetamu yg dtg...kebnyakan staff2 lab dan ade sekali pengarah hosptl yg dtg.. tp yg lg memeriahkn mjlis ni ble ramai gak la student2 praktikal yg dtg..termasuklah bdk2 uitm, ptpl s.alam, IMR kl & MSU s.alam....... *_* huh, pantang berjumpe ramai2 kn...ade je la cadangan nk mengambil gambar2 sana sini... maka hasilnya seperti yg telah aq editkan ni.. hahaha...sgt2 la best in dis moment :-) p/s : gambar aq dgn bdk kcik tu kn, aq dengan gayanya seolah-olah seperti mendukung & mencium bakal anak sendri nnt camtu la kot...ahaks! *kwang..kwang..kwang....tersengih sorng2* =P =P =P


:minimo_16::minimo_30::minimo_12:
Labels: | edit post
Mood ??? 
2 Responses

  1. kamezaim Says:

    Untung dan bahagianya kan dpt beraya bersama keluarga tercinta...
    ngeee..


Blog Widget by LinkWithin