...muffin cake...
want one choc please...!

...choc..umm..nyummy...


...another fully choclate cake...
bln 3 yg lps kn...
aq da genap umur ~~ thun..

huhuhu....

mls r taip bp umo 2..

sape yg tahu tahu la...

yg x tahu wat2 x tahu la...

kui3... =D

cte tntg kek ni kn..

mmg sweet memory la..

da 2x besday aq org smbut meriah...hehe...

p/s : thanks a lot kat korang sume...ssh je kn..len kali wat r ag..muahhh... =P

tp thun lps punye event tu mmg smpai ke tua la xleh dilupekn..

ms tu ak duk hostel..

mane x nyer kn..

tgh2 mlm soknyer msuk bsday ak diorng ajak kuar..

sape ag kalo x 3 org mmbr bek aq tu..

khus, fara, wana

kaw2 la aq kne teruk mlm tu...

haha....korang mmg la..cian aq taw mlm tu.. =)

yg owg igt korang wish hppy besdy kat owg mlm tu..

pastu trus bg bungkusan beso gak la..

aq memula tu mmbygkn sebuah buku..haha..

owg buka hdiah yg korng bg tu ble smpai kat umah...

nk tahu pe yg diorng bg kat aq tu...

very2 special tu..aq pun xkn pnh terpkir k bli tuk dri aq sndri sbnyak yg diong bg tu..

satu set beso COKLAT FERRERO!!

wah...mmg tekezut sgt2 r..hehe...

mhl taw satu set beso tu..

btul2 x sngka diorng bg aq coklat taw..feveret aq..

ade tu haa gmbr cklat nun kat ats..

pastu yg lg x syoknyer aq kne baling ngan belon air!!

ceh...abs aq mnd tgh2 mlm2 tu..

wakaka...

x ckup ag tu..diong balingkn kat aq bling2 yg kilat tu..

(p/s : x tahu la nk pnggil mende tu ape lg tp yg bling2, warna warni tu la yg bese org wat tampal2 kat kertas tu sbgai hiasan.. hope tahu la pe yg aq mksudkn la ek...huhu.. )

abs berkilat muke ak taw..

tp berseri2 gak la coz memiliki wajah yg colourfull..haha...

korang mmg qaw2 la knekn aq mlm tu..

aq geram aq bls kat korng blik baling belon air tu..haha...

xde yg terkecuali pun time tu ek.. =D yuhuu...

ok..berblik pd cter kek aq yg kat ats tu..

2 org housemate ak yg bg..

thanks to both of u..emy..zatol..

smpai bler2 xkn lupe jasa bek korng..hehe..

nk dipendekkan cte la kn aq tertdo awl taw mlm soknyer genap d.o.b aq tu..

diorng pun tdo awl gak mlm tu..

tetiba aq terjaga n bgun2 je trus on laptop lyn game bdk2...

hahaha...

best pe men game tu..

tp yg paling ak x sngka sgt2 kn bler lps je kul 12am diorng yg da terjaga dr tdo pun time tu tetiba masuk blik ak scr mgejut..

yg paling mgejutkn ak bler diorng dtg bwk kek ngan lilin..

wah...terharunyer aq taw..sob..sob..

x sngka gak diorng igt dob aq..

ye la kn...aq mule rpt ngan diorng ms wat prktikal nie..

xsngka diorng amik tahu gak tntng bsday aq...

sape yg x hppy kn.. =)

fully choc cake..

nyum2...cedap sgt2 taw..

thanks to pkcik hassan coz tlg diorng belikn kek aq nie..

mlm tu aq tdo dlm snyuman+kekenyangan....

hehe....bruk tabiat..kah3..

urmm...
mlm kul 12 tgh mlm tu gak aq dpt special mms dr yg tersyg... :-)
walau x dpt jumpe n smbut sm2...
tp hati aq rs sronok sgt2...
si dia bg mms muffin cake tu...
hehe....tu pict yg kat ats skali tu la lbih kurng rupe muffin tu..
tgk pun msti pkir rsnyer cedap kn..( tgh lapo tgk mknn pe je leh jd sdp..ngeee.. )
tp bukn muffin yg sbnrla..
gmbr terpksa dirhsiakn..
hehe...jgn mrh deh.. =D
thank 4 everything my dear...
urmmm....

terima kasih daun keladi dan pucuk ubi...

akan ku simpan kenangan manis ni dlm hati

hehehe..

daa...... (*_^)



Labels: | edit post
Mood ??? 
0 Responses
Blog Widget by LinkWithin