ni nk cte hal smlm...ptg smlm lps abs wktu bekerja kat lab..aq blik r jln kaki dr sepital tu ke umah.. dlm perjlnn tu tetiba aq nmpk dari jauh 3 bdk kecil berjln berpimpin tgn.. kbtulan jln yg diorng lalu tu sm jln ngan jln nk blik ke umah.. aq pun perhati la diorng ni dari blkng je..tp hati terdetik nk dtg dkt ngan diorng kaco diorang...hahaha.. *nseb bek la diorng x perasan aq tgh jln laju2 kejar diorng
sejak td..semata2 nk borak ngan diorng je..kih3.. * bukan pe la..nmpk 3 beradik ni pun comey sgt la.. aq xde la nk snap gmbr diorng..kang mak dia dpt tahu aq amik gmbr curi abs r... *aiceh..mcm la mak diorng bace blog ni.. =P * so karekter diorng lbih kurang cam gmbr kartun kat sblh ni la.. yg tgh tu akk sulung..tgk ketinggian pun da dpt agak la.. kedua mst adik boy tu.. 1st soalan aq ialah "adik kcik skali ni umo bape dik? 3 thun..." alahai..aq tgk pun x mcm 3 thun...kcik sgt tau..mcm 1thun je..tp da leh jln ngan laju..huhu "adik nk g mane ni? g kdai.. mak sruh g kdai ye? (si akk ni angguk2 je..nseb bek adik tu x angguk2 geleng2..huh, nk loyar bruk ler tu.. =P ) pulak tu kn yg aq jd geram, ade la sorng jiran cina ni memula pndang aq pelik je...pastu tegur aq camni "anak ye?? " ceh..ceh...ceh...dan ceh lg... aq ade rupe cam bdk2 ni ke smpai nk kate gitu.. huh, ngan 2 patah je aq kate..eh, buknlah... pastu ngan muke bengang trus menonong je jln tp still jln sm ngan adk2 ni la... Nak tahu x, kdai tu jauh sgt tau..aq berkata dlm hati..brani tul dak2 ni..mak diorng bg je diorng g..cam bhya gak la..tp yg wat aq rs diorng ni sweet sgt sbb spnjg berjln diorng pegang je tgn x lepas..=) tp dak2 kcik molek ni nmpk cam x mesra la.. pnt aq snyum tp diorng wat muke semacm je.. mybe tkut2 sbb tetiba aq borak ngan diorang..nk tkut pe dik..akk ni bukan makhluk asing, ishh..bukan org asing pun la.. dun be afraid again yeah.. =D Dan x semena2 tetiba je si adk boy ni ckp "ayah keje" aik?? ble ms aq ade tnye mane ayah diorang? huhu..suke ati adk r nk ckp pe pun.. smpai kat smpang ke umah aq, aq x sm jln ngan dak2 ni lg..kdai tu jauh kat dpn lg..so sblum berpisah aq kate la ngan ikhlas n pnuh ksh sygnyer..."bek2 jln tu ye dik..." ceh. ahaks! poyo jer..
:20::18::03::02::01::04::15::12::09::23::20::04::02::12::08::23:
Labels: | edit post
Mood ??? 
0 Responses
Blog Widget by LinkWithin