urmmm..lama btul da x update blog ni..haha.. mls punye pasal..
entri ni aq wat tuk sorang mmbr aq yg tetiba terserempak kat hosp ni gak..
alia.. nurse dari kolej nilai.. dia wat prktikal kat cn sbulan lbih.. alia ni mmbr aq sejak lower smpai la amik stpm n juga sm2 wat medical check up sbb dpt twrn SPA tu.. mekasih sbb tumpngkn aq tdo umah ko n mkn mnum kat umah ko..nseb bek mak ayah ko ok ek..hehe..
ahah, ak terkezut gak la ms memula nmpk alia kat cafe... leh la plak berpelukan stlh 2 thun lbih x jumpe kn..huhuhu...(bukan kesah pun ade yg nk pndg semcm ke x..hoho.. :-0 )
aq pun borak2 la jap ngan lia ni... mcm2 la cte.. cte berbangkit ms zmn f6 dlu pun ade gak..haha.. saje wat tokok tmbh cte.. =D urmmm... nseb bek la ko still cam aq lg lia..kalo tdk, takkan ko yg tegur aq dlu kn.. =) anyway, pict ko kat bwh ni saje je aq edit.. tu pun cilok dari.....tut... hehe.. ko x mrh kn lia.. hopefully kalo ko bace blog aq ni ko senyum2 je la ek..ngeee... =D




p/s : aq pun da lm x jumpe ngan ko ni lia...even stu hosp pun tp aq duk lab, ko duk wad.. payah tul nk jumpe.. pe kabo ko ek..last ko call aq ko kate demam lps blik dri mlka...hopefully ko da shat la ye..n bukan la suspect kes h*** tu...
Labels: | edit post
Mood ??? 
0 Responses
Blog Widget by LinkWithin